Eveniment

Contrabanda cu ţigări se face în familie

Contrabanda cu ţigări se face în familie

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga – ITPF Timișoara au descoperit pe un drum județean, într-un autoturism condus de un cetățean român cantitatea de 2.000 pachete cu ţigări fără marcaje fiscale.

Joi, la ora 23.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au organizat și desfășurat în zona de competenţă o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile.

Astfel, pe DJ 594, într-un mijloc de transport înmatriculat în România, care circula dinspre localitatea Grabaț spre localitatea Jimbolia, polițiștii de frontieră au depistat două persoane care transportau, într-un autoturism, o cantitate mare de țigări.

În urma verificărilor efectuate, a fost găsită cantitatea totală de 2.000 pachete cu ţigări, fără marcaje fiscale sau marcate necorespunzător. La volanul autoturismului se afla un bărbat, cetățean român, S.V., în vârstă de 40 de ani împreună cu soția lui, în vârstă de 39 ani.

Ţigările, în valoare totală estimată de 30.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*