Social

151 de amenzi date şoferilor și o mașină ridicată de pe Calea Martirilor

151 de amenzi date şoferilor și o mașină ridicată de pe Calea Martirilor

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au aplicat, în ultima săptămână, de când au început acțiunile de fluidizare a traficului pe Calea Martirilor, 151 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care oprit sau staționat pe prima bandă de circulație.

De asemenea, tot de aici a fost dispusă ridicarea unui autovehicul al cărui proprietar nu a ținut cont de avertizările și sancțiunile aplicate pe artera respectivă, lăsându-și mașina parcată în zonă.

Poliţia Locală reminteşte că în urmă cu o săptămână au fost montate indicatoare rutiere și s-au aplicat 185 de somații prin care locatarii și persoanele care tranzitează zona au fost informați cu privire la noile reglementări privind oprirea și staționarea pe Calea Martirilor, între bd. Liviu Rebreanul și str. Mareșal Prezan, care a devenit funcțională la patru benzi.

„O mare parte din conducătorii auto au înțeles noile restricții și s-au conformat încă din primele zile, eliberând carosabilul. Sancțiunile aplicate conducătorilor auto, conform OUG 195/2002, sunt între 290 si 725 lei şi 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, oprire sau staționare”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Locale.

Polițiștii locali efectuează zilnic verificări pentru a stabili dacă se respectă preverile legale în zona menționată.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*