Eveniment

Mai mulţi oameni care dădeau anunţuri de vânzare, furaţi de doi băieţi şi o fată

Mai mulţi oameni care dădeau anunţuri de vânzare, furaţi de doi băieţi şi o fată

Polițiștii Secției 1 Timișoara efectuează cercetări față de trei tineri, de 20 și 23 de ani, bănuiți că ar fi sustras două telefoane mobile, două ceasuri și sume de bani.

Miercuri, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Timișoara, în urma investigațiilor efectuate, au identificat o tânără de 20 de ani și alți doi tineri de 20 și 23 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în perioada noiembrie 2018 – aprilie 2019, bănuiții contactau diferite persoane, ce postau spre vânzare în mediul online diferite bunuri, cu scopul de a le achiziționa. În momentul întâlnirii pe strada Dacilor din Timișoara, bănuiții analizau produsele, după care intrau în imobil și nu se mai întorceau pentru a plăti produsul achiziționat. Astfel au sustras două telefoane mobile și trei ceasuri din aur, un laptop, un televizor și un smartwatch.

De asemenea, când ofereau ei spre vânzare diferite produse, mai întâi încasau banii și apoi intrau să aducă bunurile din locuință, însă nu se mai întorceau, cauzând un prejudiciu de 3.200 de euro. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei trei tineri fiind reținut pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*