Administrație

Stadiul lucrărilor la parcul din comuna Biled. Cum va arăta

Stadiul lucrărilor la parcul din comuna Biled. Cum va arăta

Locuri de joacă pentru copiii din comuna Biled. Un parc nou-nouț este gata de amenajare pentru cei mai mici locuitori. Potrivit viceprimarului Gheorghe Baba, lucrările sunt finalizate în proporție de 95%.

Sperăm ca micuții din Biled să se bucure. Acest parc a fost necesar, neexistând un alt parc. Cel care se află în curtea Căminului Cultural nu mai este adecvat, iar numărul de copii este mare. Locația este aleasă foarte bine, nefiind la șosea. Este o locație frumoasă, lângă grădiniță, unde copiii în timpul pauzelor se pot juca aici. Dorim să nu se distrugă acest parc, pentru că este frumos și este făcut din banii comunității. Banii sunt alocați din fonduri proprii ale Primăriei Biled. Aceasta nu este singura locație, mai avem în vedere încă două parcuri ca să oferim locuitorilor din zonă accesul la un parc, la umbră, la relaxare, iar copiii să aibă special un loc de joacă”,  a spus viceprimarul Gheorghe Baba.

Conform contractului de execuție, lucrările ar trebui finalizate în maxim trei luni, astfel că odată cu începerea anului școlar copiii să poată beneficia de el. Însă, viceprimarul da asigurări că acestea vor fi gata mult mai repede, chiar în vacanța de vară. “Gazonul este semănat, se udă, aleile sunt gata, iluminatul solar este finalizat. Oricum va fi gata înainte de termen”, a adăugat Gheorghe Baba, viceprimarul comunei Biled.

Autoritățile au amenajat parcul cu locuri de joacă, au montat bănci, gazon, coșuri de gunoi. Toate aleile au fost făcute cu pavaj și s-a construit un sistem de irigare.

Valoarea lucrărilor se ridica la aproximativ 250 mii lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*