Life-style

Men in Black: International. Povestea se ridică la nivelul unui film de spionaj

Men in Black: International. Povestea se ridică la nivelul unui film de spionaj

În timp ce Will Smith și Tommy Lee Jones și-au pus în cui costumele negre, aventura Men in Black continuă. Vara asta, Chris Hemsworth și Tessa Thompson preiau ștafeta pentru Men in Black: International. Filmul se lansează în țara noastră pe 21 iulie. Mai mulţi norocoşi au avut însă ocazia să vadă filmul, marţi seara, în avanpremieră, pe ecranul IMAX, la Cinema City din Shopping City Timişoara.

Despre ce este vorba: o crimă misterioasă, care înseamnă un agent infiltrat în rândurile MIB, urmăriri, servicii de inteligență.

În Men in Black: International, agenta Tessa Thompson descoperă pe cont propriu faptul că MIB există și – odată potențialul ei observat – este recrutată în organizație și devine Agentul M. Aruncată în prima ei misiune, este pusă în echipă cu noul ei coleg, Agentul H, tocmai într-un moment delicat: un ambasador extraterestru este găsit mort. Cât se poate de repede, echipa trebuie să găsească asasinul și să descopere „cârtițâ” din MIB care amenință organizația.

Este interesantă abordarea, care face ca povestea să nu repete mot-a-mot aventurile agenților J și K din primele filme, ci să ia alura unui film de spionaj.

Totuși, vom avea din nou parte de extratereștri și lasere, de câteva figuri familiare, dar mai presus, noul MIB este începutul unui capitol nou. De asemenea, în loc să fie plasat într-un singur oraș, filmul este internațional: Agenții M și H călătoresc la Londra, Istanbul și în Italia.

În alte roluri, în Men in Black: International mai apar Liam Neeson în rolul conducătorului MIB filiala din Marea Britanie, Rebecca Ferguson în rolul extraterestrei cu trei brațe Riza, Kumain Nanjiani ca voce a extraterestrului Pawny, Rafe Spall, Laurent și Larry Bourgeois în rolul gemenilor. F. Gary Gray (The Fate of the Furious) semnează regia și duo-ul Art Marcum și Matt Holloway (Iron Man), scenariul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*