Social

Acrobații fascinante cu avioane la Timişoara AIR Show

Acrobații fascinante cu avioane la Timişoara AIR Show
Adora Beauty

Acrobații fascinante cu avioane care au depășit bariera sunetului, parada motocicletelor, salturi ale parașutiștilor, foc și fum, concert, sunt câteva elemente care s-au regăsit în surprizele de care au avut parte cei peste 15.000 de oameni care au asistat ieri seară la spectacolul aerian organizat de aeroportul Timișoara.

Un număr impresionant de aproximativ 15.000 de persoane au venit sâmbătă seara, la aeroportul Timișoara să asiste la cel mai mare eveniment aviatic din vestul țării.

În fiecare an spunem că mitingul aviatic a fost cel mai complex miting aerian organizat de aeroportul Timișoara. Asta credem și spunem și anul acesta. Astfel, ne dăm seama că, de fapt, de la an la an îmbunătățim programul, organizarea și în fond desfășurarea evenimentului. Dovadă stă și numărul tot mai mare al participanților. Cea de-a șasea ediție a Timișoara Air Show a fost din nou un succes. Mai putem spune că, după o perioadă ploioasă, aseară am avut parte de o vreme foarte bună. Mulțumim tuturor spectatorilor pasionați de aviație, care au venit într-un număr atât de mare, partenerilor, piloților și tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment, a spus directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Timișoara Air Show 2019, organizat de Aeroportul Timișoara, a avut sprijinul Consiliului Județean Timiș, Asociației Patronale a Aeroporturilor din România, Primăriei Ghiroda, Ministerului Apărării Naționale și al altor instituții publice și societăți comerciale.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*