Eveniment

Tragedie. Băiatul dispărut la scăldat în Comloșu Mare a fost găsit mort

Tragedie. Băiatul dispărut la scăldat în Comloșu Mare a fost găsit mort

„Dragi părinți, supravegheați-vă copiii și nu-i lăsați să devină o victimă a scăldatului în locuri interzise!”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş, după tragedia de marţi seara.

Din păcate, astăzi o familie din localitatea Balta, comuna Comloșu Mare, se pregătește pentru înmormântarea, nu pentru serbarea de final de an școlar, a copilului lor de numai 8 ani, care aseară a mers la baltă, împreună cu prietenii lui, a intrat în apă și nu a mai ieșit.

Chiar dacă a fost o mobilizare mare de forțe din partea pompierilor, la locul intervenției deplasându-se 2 ofițeri, 22 subofițeri, 3 autospeciale de serviciu, 2 autospeciale de intervenție, o autospecială scafandri, un microbuz, 5 bărci, 5 baloane de iluminat și 5 generatoare de curent, în sprijin venind și un echipaj de scafandri din cadrul ISU Arad, căutările au avut un rezultat trist, copilul fiind găsit după două ore de căutări și din păcate, nu a mai putut fi salvat.

A început sezonul „scăldatului” și mulți copii merg să facă baie nesupravegheați. În multe dintre situații, curentul puternic, apa adâncă și teribilismul copiilor stau la baza unui scenariu dramatic, cum a fost și cel de aseară.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*