Social

Ce se întâmplă cu înmormântarea celui care a ucis un polițist la Izvin

Ce se întâmplă cu înmormântarea celui care a ucis un polițist la Izvin

Familia bărbatului, care a ucis un polițist aflat în misiune în Timiș, întâmpină greutăți privind înmormântarea lui.

Este vorba despre Marcel Lepa cel care a fost găsit spânzurat luni dimineață în penitenciar.

Preotul care administrează cimitirul de pe str. Hezerișului, din Lugoj, unde cei din familia lui Lepa avea locuri de veci nu a vrut să-l primească pe acesta.

Preotul Caius Capotescu i-a trimis pe membrii familiei să-l pună într-o magazie pe care o are lângă capelă. Aceștia s-au prezentat la Protopopiatul din Lugoj și au cerut rezlvarea problemei. Trupul lui Marcel Lepa a fost primit în capela cimitirului de pe strada Făgetului.

Protopopul Lugojului, Ioan Cerbu spune că va fi înmormântat așa cum spune rânduiala bisericiască în cazul sinucigașilor.

„Va fi înmormântat cu serviciu religios redus, așa cum prevăd hotărârile sinodale în cazul sinucigașilor. Deci nu va fi dus la biserică. De la capela de pe strada Făgetului, va fi dus la cimitirul de pe strada Ezerișului unde am înțeles că au locuri de veci concesionate. Acolo se va face un mic serviciu religios și urmează înhumarea”, a explicat protopopul Lugojului, Ioan Cerbu.

Marcel Ioan Lepa s-a sinucis în închisoare după cea fost încarcerat pentru că l-a împușcat pe polițistul Cristian Amariei, trimis să-l rețină pentru executarea unei pedepse pentru tâlhărie.

Sursa: Radio Timişoara

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*