Social

Soția polițistului ucis, prima reacție publică: “Tati nu răspunde la telefon!”

Soția polițistului ucis, prima reacție publică: “Tati nu răspunde la telefon!”

Soția polițistului Cristian Amariei, bărbatul care a fost ucis în timp ce se afla în misiune, în Timiș, de către Ionel Marcel Lepa, urmărit național și internațional, a făcut public un mesaj sfâșietor la mai bine de o săptămână de când și-a pierdut soțul.

Astfel, prin intermediul unui mesaj făcut public pe grupul de Facebook al Sindicatului Naţional al Polițiștilor Timiș, aceasta îndeamnă la o schimbare absolut necesară în interiorul sistemului pentru ca asemenea drame, precum cea prin care trece să nu se mai repete.

“Ce-i cu lumea asta? Nimeni nu mai răspunde la telefon? Nici tata nu mai răspunde” – acestea sunt vorbele din seara asta ale celui mic, care în 2 iunie a rămas fără tată! Sper ca toți cei care au curajul să plângă doar pe Facebook și doar în fața camerelor, să își amintească aceste vorbe în fiecare seară când pun capul pe pernă, fără a face ceva în legătură cu sistemul!”, a fost mesajul făcut public de femeie.

Poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, din judeţul Timiş, a fost împuşcat mortal, în 2 iunie, în timp ce încerca să îl captureze pe Ionel Marcel Lepa, urmărit naţional şi internaţional. Bărbatul era căutat după ce fusese condamnat pentru tâlhărie.

Lepa a fost prins în noaptea de 3 spre 4 iunie, în localitatea Remetea Mare. Arma cu care a fost ucis poliţistul a fost găsită asupra lui Lepa. El avea la brâu atât pistolul, cât şi o borsetă cu gloanţe. Luni dimineață, însă, Lepa s-a sinucis în Penitenciarul Timişoara, fiind găsit spânzurat.

Sursa: a1.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*