Justiție

Primarul Timișoarei, în vizorul procurorilor DNA

Primarul Timișoarei, în vizorul procurorilor DNA

DNA a solicitat documente despre casele construite de copiii primarului Nicolae Robu. Procurorii DNA Timișoara verifică modul în care Primăria Timișoara a eliberat autorizațiile de construcție pentru casele pe care le construiesc fiul si fiica edilului.

Nu a fost nicio descindere în forță a procurorilor și polițiștilor DNA la Primăria Timișoara. Ieri s-au prezentat 2 procurori DNA într-o manieră impecabilă, foarte civilizată. Mi-au prezentat o adresă și mi-au explicat conținutul acesteia prin care se cereau documente despre partea opt a autorizației de construcție și un proiect HCL pentru un PUD și certificatele de urbanism conexe. În momentul în care există reclamații, plângeri, păi ce să facă institutiile de resort altceva decât să înceapă cercetarea. Vom vedea dacă cineva a greșit. În ce mă privește, n-am nicio emoție. Nu e nicio greșeală de la mine. În privința celor 2 case ale copiilor mei, presupun că cineva a făcut o reclamație. Acolo se construiesc case înșiruite. Două dintre cele șase înșiruite, care sunt în pachete de câte trei, sunt ale copiilor mei. Totul este corect”, a transmis primarul Nicolae Robu.

În plus, primarul Timișoarei a declarat că luni procurorii DNA au solicitat angajaților instituției, în total, documentele pentru opt autorizații de construcție și certificatele de urbanism conexe.

 

(Foto: arhivă)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*