Eveniment

Amenințat și cu casa devastată de doi indivizi

Amenințat și cu casa devastată de doi indivizi

Incident grav petrecut la Timișoara! Secția 5 Poliție Timișoara a fost sesizată despre faptul că, la data de 6 iunie, în jurul orei 23:00, doi bărbați, de 23 si 40 de ani, au pătruns fără drept în locuința unei persoane în vârstă de 40 de ani, situată pe strada Zefirului, zona Kuncz, sub pretextul unei presupuse datorii.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, avea asupra lui un baston telescopic de metal, iar tânărul, de 23 de ani, un cuțit. În interiorul locuinței barbatul, de 40 de ani a lovit cu bastonul mai multe obiecte, pe care le-a distrus, iar tânărul, de 23 de ani, a amenințat cu cuțitul, în final cei doi părăsind această locuință.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de santaj, violare de domiciliu și distrugere.

La data de 11.06.2019, în urma probatoriului administrat, față de cei doi bărbați s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul IPJ Timiș, urmand a fi prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara cu propunere de luare a unei masuri preventive.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*