Social

Un sârb născut în Elveția a acumulat amenzi de peste şase mii de lei

Un sârb născut în Elveția a acumulat amenzi de peste şase mii de lei
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au identificat și luat măsurile legale în cazul unui cetățean străin care a sfidat actele normative în vigoare referitoare la circulația și staționarea în locurile interzise în Timișoara.

Cel în cauză a fost depistat anul acesta de mai multe ori staționând în locuri în care acest lucru este interzis prin indicatoare, dar a și circulat în zone cu acces interzis, cum ar fi Piața Sfântul Gheorghe, Mărăști, Gh. Dima cu Gh. Lazăr, E. Grigorescu, Augustin Pacha, cu autoturismul său marca Jaguar, pe care are numere străine. Bărbatul a fost identificat ca fiind K.D., de 23 de ani, cetățean sârb născut în Elveția și cu acte de rezidență în România. Tânărul a acumulat pentru faptele sale șapte procese verbale de constatare a contravenției la OUG 195/2002, atât pentru staționare în locuri interzise cât și pentru circulație pe străzi cu accesul interzis, având de achitat suma totală de 6.525 lei.

Polițiștii locali atrag așadar atenția tuturor persoanelor care conduc autoturisme și sunt surprinse încălcând legislația să se prezinte la sediul instituției pentru clarificarea situației lor și să nu se bazeze pe faptul că nu vor putea fi identificați, chiar dacă, conduc autovehicule înmatriculate în alte țări, deoarece riscă sancțiuni drastice.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*