Eveniment

Ucigașul polițistului din Timiș s-a sinucis în penitenciar

Ucigașul polițistului din Timiș s-a sinucis în penitenciar

Ucigașul polițistului din Timiș s-a sinucis în penitenciar. Ionel Lepa, ucigașul poliţistului din Timiș a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timișoara.

Potrivit Poliţiei, la data de 10 iunie, în jurul orei 06:40, Ionel Lepa, a fost găsit spânzurat. Un echipaj medical a constatat decesul la ora 7:15.

Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15.În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului“, au transmis reprezentanții Penitenciarului Timișoara.

Bărbatul era cercetat pentru ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. Magistraţii de la Tribunalul Timiş care au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Vineri dimineața, bărbatul care a împușcat mortal un polițist aflat în misiune a fost audiat mai bine de două ore. Potrivit unor surse judiciare,  Ionel Lepa și-a recunoscut fapta și a declarat că regretă ce a făcut.

După ce a fost audiat, Ionel Lepa a fost reținut, iar apoi arestat preventiv.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*