Eveniment

Cetățean albanez oprit la frontiera cu Serbia

Cetățean albanez oprit la frontiera cu Serbia
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean din Albania care a încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât avea interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

Cetățeanul albanez a fost predat autorităţilor sârbe în baza acordului de readmisie.

În data de 09 iunie, în jurul orei 08.00, operatorul Sistemului Optronic de Supraveghere cu termoviziune din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, a observat la aproximativ 50 de metri de linia de frontieră, o persoană care se deplasa, pe jos, dinspre granița cu Serbia spre interiorul ţării.

Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanei care nu îşi justifica prezenţa în zona de frontieră, conducând-o la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un cetățean albanez, în vârstă de 40 de ani. Bărbatul a declarat că a încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât dorea să ajungă într-un stat din vestul Europei şi avea interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, bărbatul fiind predat autorităţilor sârbe, în baza acordului de readmisie.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*