Social

Scandal în Complexul Studenţesc. Trei studenţi din Africa s-au luat la bătaie

Scandal în Complexul Studenţesc. Trei studenţi din Africa s-au luat la bătaie
Adora Beauty

De la începutul anului, polițiștii locali au aplicat în Complexul Studențesc 956 de amenzi, cele mai multe pentru fapte precum provocare de scandal, tulburarea liniștii publice, consum de alcool pe domeniul public, abandonare de deșeuri sau parcări neregulamentare.

Printre situațiile la care polițiștii locali intervin destul de des aici sunt scandalurile, un astfel de exemplu fiind un conflict izbucnit azi-noapte, în jurul orei 03.40, când doi tineri de 22 și 27 de ani, din Maroc, s-au luat la bătaie cu un tânăr din Tunisia, de 24 de ani, provocând scandal în fața unui imobil de pe str. Lascăr Catargiu nr. 2. Conflictul izbucnit spontan a necesitat intervenția și transportarea tinerilor la sediul Poliției Locale pentru identificare. Ulterior aceștia au admis că pe fondul consumului de alcool s-au luat la bătaie. Aceștia au fost sancționați cu amenda maximă prevăzută de Legea 61/1991 republicată de câte 1.000 lei fiecare.

Poliția Locală atrage atenția persoanelor care locuriesc în zonă, dar și celor care trec prin campus să evite săvârșirea încălcarea normelor legale în vigoare pentru a evita sancționarea drastică, dar și implicarea în astfel de conflicte care pot oricând degenera în fapte mai grave.

Foto: arhivă

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*