Eveniment

Ce alcoolemii au constatat poliţiştii la sfârșit de săptămână în Arad

Ce alcoolemii au constatat poliţiştii la sfârșit de săptămână în Arad

Polițiștii rutieri au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au condus autoturisme fiind sub influența alcoolului.

Astfel, polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat în trafic un bărbat de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu având o alcoolemie de 1.29 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Tot în oraşul Arad a fost depistat un arădean de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, (centura ocolitoare a Aradului), având o alcoolemie de 0,88 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat de polițiștii din Micălaca un bărbat de 51 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Digului din municipiu.

Polițiștii orașului Sebiș au depistat un bărbat de 44 de ani, din județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792 B, pe raza localității Bârsa, având o alcoolemie de 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele tuturor celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere de autoturisme sub influența alcoolului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*