Social

Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice

Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice

Cetățenii din Sannicolau Mare au ocazia să scape corect de deșeurile de echipamente electrice și electronice, trimițându-le la reciclare.

Iată cum va decurge programul acțiunii de colectare: pe 1 iunie, între orele 10.00-15.30, 5 puncte de colectare provizorii îi așteaptă pe cetățeni să aducă aparate electrice și electronice, becuri sau baterii, spre a fi colectate selectiv și trimise la reciclare. Aceste puncte de colectare va fi amenajate in urmatoarele locuri :

  1. Platou Parcare Stadion
  2. Platou Gradinita Str. Nufarului
  3. Platou Bloc ANL str. Panselelor
  4. Platou Intersectia str. Eftimie Murgu cu str. Andrei Saguna
  5. Platou intersectia str. 9 Mai cu str Oituz

Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot castiga prin tragere la sorți, unul dintre premiile oferite în cadrul unei tombole ce va fi organizată cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Tombola va avea loc pe data 1 iunie 2019 in Parcarea de la stadion, începând cu ora 16.30. Premiile sunt: 3 cafetiere, 3 mixere,3 fiare de calcat.

Colectarea deşeurilor electrice nu este un proces complicat pentru nimeni, nici pentru cetăţeni, nici pentru persoanele juridice! Serviciul Local de Colectare Timiș, prin numărul apelabil gratuit TelVerde 0800 444 800, asigură permanent preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase, direct de la domiciliu, sediu de firmă sau instituţie, prin simpla programare telefonică.

Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*