Eveniment

Traficant de droguri prins in flagrant

Traficant de droguri prins in flagrant

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timișoara,sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T – S.T.Timișoara,au depistat în flagrant delict un bărbat bănuit de trafic internațional de droguri de mare risc.

În fapt, în cursul anului 2019, pe ruta Germania – România (Timişoara), ar fi acționat o grupare ce avea ca preocupări introducerea în țară de droguri de mare risc și traficul de droguri de mare risc, respectiv amfetamină.

Astfel, în urma probelor administrate în cauză, a fost identificat un bărbat, de 25 de ani, cetățean german, bănuit de comiterea faptei. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2017 – 2019, bărbatul de 25 de ani ar fi dezvoltat o relație de tip furnizor-cumpărător cu un cetățean român, din Timișoara, în baza căreia i-ar fi livrat acestuia din urmă, în mod regulat, diferite cantități de droguri de mare risc (amfetamină și cocaină).

Sumele de bani aferente cantităților de droguri ar fi fost plătite prin viramente bancare.

Ieri, 30 mai, cetățeanul german ar fi introdus în țară un kilogram de amfetamină, pentru a o comercializa colaboratorului său, cu suma de 4.750 de euro, fiind prins în flagrant delict în momentul realizării tranzacției.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*