Politic

PMP Timiș rămâne unul dintre forțele politice credibile ale României

PMP Timiș rămâne unul dintre forțele politice credibile ale României

Alegerile europarlamentare au însemnat pentru Partidul Mișcarea Populară confirmarea faptului că rămâne una dintre forțe politice credibile ale României. Lista condusă de fostul președinte al țării, Traian Băsescu și actualul lider PMP, Eugen Tomac, a fost votată de peste 520.000 de alegători, procentul obținut fiind de 5,76 la sută. Astfel, PMP va trimite la Bruxelles doi europarlamentari.

Un aport deosebit la acest rezultat l-a avut filiala locală Timiș a Partidului Mișcarea Populară, fiind a patra forță politică din județ.

Organizația condusă de deputatul PMP Timiș, Cornel Sămărtinean, s-a clasat pe locul trei la nivel național, după Constanța și Prahova cu 20970 de voturi.  Practic, PMP Timiș a obținut cel mai bun scor de la înființare și până în prezent. Cu toate că nu a dus o campanie agresivă, cu atacuri la ceilalți competitori, însă foarte bine țintită, Partidul Mișcarea Populară a reușit să convingă 20970 de cetățeni din județul Timiș să-l voteze. “PMP, spre deosebire de celelalte partide, și-a axat discursul exclusiv pe teme ce țîn de Parlamentul European: prioritățile României Bruxelles, soluții pentru Europa și nu în ultmul rând, ba chiar în primul rând am putea spune, unitatea Uniunii Europene. Conducerea Partidului Mișcarea Populară mulțumește tuturor cetățenilor din Timiș pentru încrederea acordată și felicita organizația din comună Moravița, acolo unde PMP a obținut cel mai bun scor dintre toți competitorii, 36,26 la sută.PMP Timiș mulțumește de asemenea tuturor membrilor și simpatizanților care s-au implicat direct in campania electorală și fără de care cu siguranță nu s-ar fi obținut acest rezultat“, a transmis deputatul Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș.

Rezultate foarte bune, care onorează dar în același timp și obligă s-au înregistrat și la Coșteiu – 18,81%, Pișchia 12,88 %, Săcălaz 12,77%, Lenauheim 11,94%  și Giarmata 11,84%.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*