Economic

Înscrieri la noi serii de cursuri pregătite de CCIA Timiș

Înscrieri la noi serii de cursuri pregătite de CCIA Timiș

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională demarează în cursul lunii iunie  o nouă serie a cursului: Inspector / Referent Resurse Umane (Cod COR 333304).

Perioada și programul de desfășurare:  10 – 20 iunie (luni – vineri între orele 17.00 – 20.00. Loc de desfăşurare: Centrul Regional de Afaceri.

Taxă de participare: 800 lei / pers. (achitabil în două rate). Lectori: Lucica ZIRBĂU, Dan COJOCARU, Delia FARCHESCU.

Structura cursului: Contractul individual de muncă, Vechimea în muncă, Contractul colectiv de muncă, Jurisdicţia muncii, Răspunderea salariaților,  Salarizarea. Permisul de Muncă, Formarea profesională, Asigurările sociale de stat, Noțiuni de organizare și legislația muncii, Modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular, Recrutarea și selecția personalului, Aplicații in programul REVISAL.

În cadrul cursului de Inspector Resurse Umane se va desfășura și un modul de instruire în aplicația REVISAL, în urma căruia se obține și un CERTIFICAT DE PARTICIPARE. Pentru acest modul, fiecare participant va avea acces individual la un laptop.

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Informații și înscrieri:

Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIA Timiș, Centrul Regional de Afaceri, cam. 110.

Persoană de contact: Tania AVRAMOV – Manager DFPP, tel. 0256 294922, 0256-219171/2, e-mail: dfp@cciat.ro, tavramov@cciat.ro.

Informații detaliate sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro și pe pagina de Facebook a CCIAT.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*