Social

Un tânăr din Timişoara are nevoie de ajutorul nostru

Un tânăr din Timişoara are nevoie de ajutorul nostru

„Bună ziua. Mă numesc Belbe Alin și am distrofie musculară. De la vârsta de 12 ani nu am mai avut forță musculară să merg pe picioare și am ajuns să depind de scaunul cu rotile. În această boală îţi slăbește forță musculară până rămâi fără mușchi/fibre, îti mănâncă tot pentru că corpul nu mai transmite proteinele în mușchi. Până acum ceva timp oarecum eram ok, mă simțeam bine nu aveam probleme așa grave și nu m-am gândit niciodată că o să ajung așa rău. Dar acum, de aproximativ două luni, dintr-o simplă răceală, boală mi-a avansat și mi-a afectat mușchii respiratori și mă simt extrem de rău, tot corpul îmi este afectat, respir foarte greu am amețeli șiam ajuns dependent de un aparat de respirat pe care îl folosesc noaptea pentru că altfel nu pot să dorm și pot apărea complicații. Uneori îl folosesc și ziua pentru că mă simt extrem de rău”, povesteşte tânărul pe Facebook.

Singura sa soluție pentru stoparea boli ar fi  un tratament cu celule stem sau terapie genică, însă preţurile depăşesc cu mult posibilităţile lui Alin Belbe şi ale familiei sale.

„Deja am luat legătura cu un spital. De aceea apelez la dumneavoastră oameni dragi pentru că altă șansă nu am. Sunt o persoană luptătoare care iubește viața și care se bucură de orice moment și vreau să lupt până la capăt. Mă ajută enorm orice donație și distribuiri ale prietenilor pentru că doar așa pot să strâng acești bani pentru tratament. O să vă țin în legătură cu tot ceea ce fac și o să mai pun poze pe parcurs și tot ce ține de tratament. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, a mai scris tânărul pe pagina sa de socializare.

Cont în Lei:

BELBE IOAN ALIN

RO24 RNCB 0249 1619 7336 0001

RNCBROBU

Cont în Euro:

BELBE IOAN ALIN

RO67 RNCB 0249 1619 7336 0003

RNCBROBU

Paypal

https://www.paypal.me/alinbelbe

Un comentariu

  1. Forsyte Saga

    IBAN-ul pentru lei apare ca fiind invalid.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*