Economic

CCIAT organizează un eveniment de informare a agricultorilor

CCIAT organizează un eveniment de informare a agricultorilor

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un eveniment de mare anvergură sub genericul: ,,SUNT FERMIER, SUNT ASIGURAT”, Noutăți din piaţa asigurărilor culturilor agricole și noi oportunități de afaceri. Acțiunea va avea loc în data de 20 iunie, ora 11, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri.

Tema principală supusă dezbaterilor este Submăsura 17.1– Prime de asigurare a culturilor, animalelor și plantelor, prin care se subvenționează prima de asigurare. Măsura este parte integrantă a Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Participanții vor putea afla ultimele noutăți legate de asigurările culturilor agricole și vor putea interacționa cu membrii  conducerii Transilvania Broker și cu directori din cadrul Departamentului de Asigurări Agricole. De asemenea, vor fi prezentate oportunitățile oferite de Transilvania Broker în legătura cu achiziționarea prin sistem leasing de utilaje, echipamente, autoturisme etc. Totodată, va avea loc  o scurtă prezentare a aplicației de eficientizare a activității unei ferme, dezvoltată de firma Nextfarm.

Au fost invitați pentru a avea intervenții și a răspunde problemelor și spețelor ridicate reprezentanți ai conducerii organizatorilor și partenerilor: CCIA Timiș, Consiliul Județean Timiș, Transilvania Broker, OMNIASIG, Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara, Direcția pentru Agricultură Județeană Timiș.

Participarea este gratuită. Data limită de confirmare: 14 iunie 2019.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*