Sport

De ce simte tristeţe şi bucurie în acelaşi timp primarul Nicolae Robu

De ce simte tristeţe şi bucurie în acelaşi timp primarul Nicolae Robu

Cu un ochi plânge pentru echipa Poli care a retrogradat, cu un alt ochi râde pentru Poli under 19, echipă care a obţinut titlul de vicecampioană naţională.

„Desigur că suntem triști cu toții, cei ce iubim cu adevărat fenomenul POLI, că echipa deținătoare a palmaresului și drepturilor exclusive asupra numelui POLI și a derivatelor, respectiv asupra culorilor tradiționale în fotbal a retrogradat. Dar, N-AVEM VOIE să nu onorăm cum se cuvine performanța Clubului de a obține titlul de VICECAMPIOANĂ NAȚIONALĂ 2018-2019 LA U19!

Așadar, FELICITĂRI, Pavel Velcotă, antrenor principal și echipa din jur, felicitări, dragi tineri fotbaliști, speranțe ale fotbalului românesc! Meritele voastre sunt cu atât mai mari cu cât condițiile de care ați beneficiat au fost departe de ce ar fi trebui să fie!

Păcat că acest club curat, chiar Cea Mai Poli Dintre Toate Poli de la Revoluție încoace (CMPDTP!) -Clubul Comunității!-, n-a avut parte de sprijinul pe care l-ar fi meritat, ci de ostilitate maximă din partea unor oameni fără suflet și fără niciun pic de dragoste pt orașul în care trăiesc!

Încă o dată, BRAVO PERFORMERILOR!”, a transmis, vineri, primarul Nicolae Robu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*