Social

Circulația căruțelor fără aviz și rampele de deșeuri pun probleme în cartierele Soarelui, Calea Buziașului, Ciarda Roșie

Circulația căruțelor fără aviz și rampele de deșeuri pun probleme în cartierele Soarelui, Calea Buziașului, Ciarda Roșie

Polițiștii locali au continuat în cursul zilei de joi acțiunile în cartierele orașului începute în urmă cu o lună. De această dată efective mărite de polițiști locali au fost prezente în cartierele Soarelui, Calea Buziașului, Ciarda Roșie.

Astfel, în urma acestei acțiuni, s-a relaționat cu 162 de cetățeni, care au sesizat probleme diverse, printre care prezența, pe timpul verii, seara târziu, a tinerilor care fac gălăgie în Parcul Pădurice, parcarea de autoturisme pe trotuar care împiedică circulația pietonilor pe str. Sirius, căruțe care circulă fără autorizație și persoane fără adăpost care caută prin tomberoane pe str. Atomului și pe Calea Urseni, prezența câinilor fără stăpân pe str. Emil Racoviță și în Parcul Pădurice etc.

La acțiune s-a luat legătura și cu președintele Consiliului Consultativ de Cartier din zonă, care a semnalat că pe străzile din zonă circulă auto de tonaj, căruțe fără aviz, nu sunt ridicate deșeurile vegetale și menajere și a solicitat amplasarea de camere video acolo unde se formează rampe clandestine de deșeuri.

În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali și 15 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, 11 locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite, precum și 68 de locații în care se aflau abandonate deșeuri. Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere.

Acțiunile continuă și în perioada următoare și în celelalte cartiere ale municipiului. Astfel de acțiuni sunt organizate periodic în toate cartierele municipiului cu scopul principal de a relaționa cu cetățenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă și de a lua măsuri în cazul în care situația o impune, în cazul altor probleme semnalate, acestea fiind direcționate către instituțiile abilitate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*