Economic

Cel mai mare târg de agricultură din vestul țării și-a deschis porțile

Cel mai mare târg de agricultură din vestul țării și-a deschis porțile

Cel mai mare târg de agricultură din vestul țării, Banat Agralim, și-a deschis astăzi porțile în campusul USAMVB.

Evenimentul are loc în perioada 24-26 mai și este organizat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timișoara, sub egida Ministerului Cercetării și Inovării, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Consiliului Judeţean Timiş și Primăria Municipiului Timișoara, cu sprijinul Direcției pentru Agricultură Județeană Timiș, Camerei Agricole a Județului Timiș, Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș, Oficiului Județean de Zootehnie Timiș, Asociației Producătorilor de Cereale și Plante Tehnice Timiș, Asociației Crescătorilor de Vaci cu Lapte Timiș, Asociației Crascătorilor de Bovine „Narcisa” Timiș, AJOC – Ovis Banatim, Asociației Crescătorilor de Ovine OVITIM Miorița Coștei Timiș.

Banat Agralim reunește peste 150 de expozanți din țară – producători, distribuitori, fermieri, reprezentanțe în România ale unor branduri renumite, firme, meșteșugari, organizații și instituții de profil, care își prezintă produsele și serviciile din domeniul agro-alimentar, creșterea animalelor, producerea și distribuția de mașini și utilaje agricole și horticole, alimentație publică, măsurători terestre și cadastru, altele.

Tematica Expo Banat Agralim vizează promovarea şi evidenţierea performanţelor din domeniile: agricultură, creșterea animalelor, industrie alimentară și ambalaje, produse ecologice, cinegetică, cercetare-inovare-extensie universitară-finanțare, produse tradiționale.

Pe durata celor trei zile, publicul va putea participa la demonstrații „în câmp” cu mașini și utilaje agricole, prezentări de firmă și produs, seminarii cu tematică specifică.

Program de vizitare: vineri și sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*