Educație

USAMVB găzduiește Conferința Internațională de Științele Vieții

USAMVB găzduiește Conferința Internațională de Științele Vieții

USAMVB găzduiește în aceste zile Conferința Internațională de Științele Vieții. Evenimentul acoperă o gamă de largă de subiecte în domeniul științelor vieții, cu scopul de a crea un cadru stimulativ pentru interacțiunea sau schimbul de experiențe între participanți și pentru prezentarea ultimelor rezultate ale cercetărilor, idei și concepte inovative.

Conferința Internațională de Științele Vieții reunește experți și cercetători din peste 30 de țări.

 În deschiderea conferinței au fost susținute prelegeri de notorietate de către oameni de știință recunoscuți la nivel internațional, care lucrează în domeniul științelor vieții.“Suntem onorați să primim în universitatea noastră profesorii și cercetătorii din România și din întreagă lume, din mai mult de 35 de țări și, de asemenea, din mai mult de 15 universități și institute de cercetare din România, dar și pe reprezentanții Consorțiului Universităților Științelor Vieții din România. Săptămâna această, universitatea noastră aduce laolaltă educația, cercetarea și producția. Toate subiectele se referă la dezvoltarea sustenabilă în secolul XXI”, a men’ionat rectorul USAMVB, prof.univ.dr. Cosmin Popescu.

În cadrul Săptămânii Științelor Vieții, specialiștii vor purta discuții pe marginea a 6 secțiuni de interes și importanță deosebită, în domenii precum agricultură, horticultură, medicină veterinară, inginerie alimentară, mediu înconjurător și resurse și tehnologii animaliere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*