Administrație

Patru contracte de 3 milioane de euro, prin POR, pentru dezvoltarea județului Timiș

Patru contracte de 3 milioane de euro, prin POR, pentru dezvoltarea județului Timiș

Vicepremierul Daniel Suciu, ministru al dezvoltării regionale, a semnat miercuri la Consiliul Județean patru contracte în valoare de 3 milioane de euro, prin POR, pentru dezvoltarea județului.

Este vorba despre un proiect care prevede extinderea, modernizarea, și dotarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu”, altul pentru reabilitarea şi dotarea grădiniţei din satul Remetea – Lunca, cel de-al treilea pentru înființarea unei grădinițe cu program prelungit în comuna Moșnița Nouă si al patrulea pentru îmbunătățirea infrastructurii pentru creșterea mobilității urbane pentru străzile Mihai Viteazu și Revoluției din orașul Deta.

 “Mă interesează foarte mult acest parteneriat dintre ministerul pe care-l conduc și toate autoritățile locale. Acest parteneriat se exprimă cel mai bine prin programul PNDL, care într-adevăr a schimbat fața multor localități. Dacă e să ne referim la județul Timiș, cred niciodată acest județ nu a beneficiat de mai mulți bani și investiții ca și acum, prin PNDL atât în etapă întâi, cât și a doua. Avem începând cu 2013 investiții de peste 1,6 miliarde lei. Investițiile în Timiș susținute de guvernul PSD-ALDE sunt de peste 9 ori mai mari decât investițiile pe care alte guvernări i-au alocat acestui județ. Avem 302 obiective finanțate, 96 de rețele de apă-canal, 66 unități de învățământ, 112 drumuri, 15 unități sanitare, 6 poduri, 2 instituții publice  și 5 rețele de iluminat public”, a precizat vicepremierul Daniel Suciu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*