Social

Foto. Ce dezastru au lăsat în urmă de vânzătorii ambulanți și firmele care funcționează pe str. Gh. Lazăr

Foto. Ce dezastru au lăsat în urmă de vânzătorii ambulanți și firmele care funcționează pe str. Gh. Lazăr
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului și Biroului Poliția Piețelor au acționat în cursul zilei de miercuri, ca urmare a unor sesizări din partea locatarilor care au reclamat mizeria lăsată de comercianții de la piața amenajată în zona Gh. Lazăr.

Astfel, în urma verificărilor efectuate au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale pentru comerț neautorizat, abandon de deșeuri în piață și nerespectarea regulamentului de piață, în valoare de 1.900 de lei. De asemenea, tot pe str. Gh. Lazăr, în apropierea acestei piețe, unde se află un complex comercial în cadrul căruia funcționează mai multe firme, s-a luat măsura sancționării contravenționale în cazul a trei dintre acestea, un bar, o frizerie și o farmacie, care nu au gestionat corespunzător deșeurile și le-au depozitat pe domeniul public, sancțiunile fiind de câte 2.500 de lei fiecare.

Poliția Locală atrage atenția atât firmelor, cât și comercianților să respecte legislația privind depozitarea resturilor și gestionarea deșeurilor, deoarece au existat situații când în această zonă au fost abandonate cantități semnificative de gunoaie în mijlocul trotuarului, peste care vânzătorii ambulanți au pus la rândul lor resturi, creând în zonă un aspect inestetic și neigienic.

Polițiștii locali vor efectua în continuare verificări, având în atenție în cadrul patrulărilor și locația menționată.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*