Administrație

Vicepremierul Vasile Suciu, la Timișoara: “Lansez o invitație publică, o adesez domnului primar Robu și domnului Dobra. Îi aștept la minister”

Vicepremierul Vasile Suciu, la Timișoara: “Lansez o invitație publică, o adesez domnului primar Robu și domnului Dobra. Îi aștept la minister”

Vizită importantă astăzi în județul Timiș! Vicepremierul Vasile Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice s-a deplasat alături de președintele CJ Timiș, Călin Dobra, la mai multe obiective.

Primul vizitat a fost stadionul Dan Păltinișanu. Aici se dorește construirea noului stadion de către Compania Națională de Investiții. Însă, în prezent se așteaptă ca situația juridică a terenului să fie reglementat. Mai exact să fie transferați 5000 mp care aparțîn Primăriei Timișoara către Consiliul Județean, care are în gestiune Dan Păltinișanu. Apoi CJ să procedeze la demolarea stadionului actual, iar Compania Națională de Investițîi să pornească demersurile pentru această investiție la Timișoara.“Ne dorim cu toții să refacem stadionul. Avem nevoie că municipalitatea să dea acea rectificare HCl care implică acei 5000 metri pătrați de sub una dintre tribune. Îi solicit respectuos domnului primar să facă tot ceea ce a retras ieri de pe ordinea de zi. Să ne dea acea hotărâre, acel accord vizavi de cei 5000 mp. Imediat după, CJ face ceea ce urmează să fie primul pas în derularea acestui proiect. Trebuie să demoleze stadionul, trebuie să emită hotărârea prin care preda amplasamentul CNI și noi vom face stadionul. Dacă cineva se declara public un mare susținător al sportului,are ocazia să demonstreze cât de repede se poate. Și mă refer la domnul primar”, a transmis vicepremierul Vasile Daniel Suciu.

Un alt subiect abordat de vicepremier, care implică un obiectiv important, a fost Sala Polivalentă. Nu v-ați săturat de acest ping pong? Sunt convins că pentru timișoreni contează mai mult să se facă ceva decât tot felul de declarații. Săptămâna viitoare lansez o invitație publică, o adesez domnului primar Robu și domnului Dobra, îi aștept la minister fiecare cu documentațiile lor. Și stabilim cu toți specialiștii din minister și CNI. Eu chiar cred că fiecare timsorean își dorește o Sala Polivalentă. Timișoara merită o Sală Polivalentă și o va avea”, a explicat vicepremierul Vasile Daniel Suciu.

Apoi, vicepremierul și-a continuat vizita la obiectivele de investiții prin PNDL, la Dumbrăvița.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*