Social

Razie în Gara de Nord

Razie în Gara de Nord

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială și ai Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au acționat, în cursul zilei de marţi, în colaborare cu polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara, în zona Gării de Nord, pentru a verifica modul în care se desfășoară comerțul acolo, dar și dacă există documente legale de construcție în cazul unor chioșcuri amplasate aici.

Au fost aplicate de către polițiștii locali un număr de șase sancțiuni contravenționale la societăți de alimentație publică precum baruri, cafenele și langoșerii pentru lipsa acordului de funcționare, nerespectarea orarului de funcționare, nedeținerea acordului pentru terase sezoniere și neavizare a acordului, conform Legii 650/2002.

De asemenea, pe linie de disciplina în construcții s-a trecut la verificarea chioșcurilor din zonă pentru a stabili dacă acestea sunt construite în mod legal, urmând ca ulterior să se ia măsurile legale în funcție de aspectele constatate. Astfel de acțiuni de colaborare vor mai avea loc și în viitor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*