Eveniment

Surpriză neplăcută pentru un şofer la Vama Moraviţa

Surpriză neplăcută pentru un şofer la Vama Moraviţa

Poliţiştii de frontieră de la Stamora-Moravița au depistat la controlul de frontieră un cetățean român, care conducea un autoturism marca Ford Kuga, căutat de autorităţile din Germania.

În data de 19.05.2019, ora 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un cetăţean român în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca Ford Kuga.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în urmă cu o lună și nu avea cunoștiință despre faptul că ar fi căutat de autorități.

Drept urmare, autovehiculul în valoare de aproximativ 35.000 de lei a fost confiscat la sediul sectorului, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*