Politic

Traian Băsescu a venit la Timișoara

Traian Băsescu a venit la Timișoara

Fostul președinte al României Traian Băsescu a venit astăzi la Timișoara pentru a participa la lansarea candidaților PMP în regiunea vest, în fața membrilor și simpatizanților.

Traian Băsescu este candidat pe primul loc pe lista PMP pentru europarlamentare în 26 mai 2019. Președintele PMP, Eugen Tomac se află pe poziția 2, iar Cornel Sămărtinean, vicepresedinte la nivel național, este ocupă locul17. Toţi cei care se află pe lista PMP sunt exclusiv membri ai PMP şi ocupă funcţii la nivel de partid.

„Uniti în Europa! În 26 mai votăm PMP și echipa Traian Băsescu!”, sub acest slogan se derulează campania acestora. Potrivit deputatului Cornel Sămărtinean, liderul partidului, Traian Băsescu, aduce PMP Timiș la un procent incredibil.

Traian Băsescu a ținut să precizeze planul de acțiune al PMP pentru Parlamentul European. Astfel, acesta vizează poziţia, dar şi soluţiile PMP care privesc provocările cu care se confruntă Uniunea Europeană şi cetăţenii europeni în momentul de faţă, dar şi perspectivele unei Uniuni mai coezive şi mai puternice, adaptată şi pregătită să facă faţă evoluţiilor procesului de globalizare şi care să răspundă aspiraţiilor generaţiilor viitoare. “Sunt optimist că vom avea 35 de procente. În planul de acțiune spune că trebuie creat un regulament sau o directivă a Uniunii Europene obligatoriu cu privire la migrație. Plecând de la cele două articole despre migranți și familiile lor. Convenție care îi protejează. (…). Merg să-mi fac mandatul la Bruxelles, o spun fără modestie că sunt un politician român care știe foarte bine Uniunea Europeană și în intimitatea ei, acolo unde se iau adevăratele decizii și unde se spun și lucrurile neplăcute”, a transmis Traian Băsescu.

Membrii formațiunii politice consideră că numai  împreună cu preşedintele Traian Băsescu, PMP își pot atinge toate obiectivele pe care și le-au propus, trimițând la Bruxelles “o echipă de oameni care ştiu ce au de făcut pentru România, pentru Europa, o echipă de oameni care vor fi voci credibile pentru toți românii de pretutindeni. Candidatura președintelui Traian  Băsescu înseamnă nu doar un avantaj direct pentru PMP, ci şi o rupere de ritm în politica românească, dezbateri serioase și profesioniste a temelor fierbinţi din campania electorală care va preceda alegerile europarlamentare din 26 mai 2019”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*