Social

Surpriza unei tinere din Arad care a zburat de pe Aeroportul Internaţional Timişoara

Surpriza unei tinere din Arad care a zburat de pe Aeroportul Internaţional Timişoara
Adora Beauty

Claudia Tamaşi, o tânără din Arad care a zburat la Bucureşti de pe Aeroportul Internaţional Timişoara, a scris pe pagina sa de socializare că se simte binecuvântată deoarece i-a fost găsit şi înapoiat plicul cu acte, bani, carduri și chei.

„Dragi prieteni, chiar există oameni minunați! În 15 mai, am trăit o mare bucurie în Aeroportul Internațional Timișoara. Trezită la ora 4 dimineața, după un zbor din București, mi-am uitat în sala de așteptare plicul cu acte, bani, carduri și chei. Am constatat absența plicului doar când am ajuns în Arad si am dat telefon la aeroport. Mare mi-a fost mirarea când am observat ca deja aveam un mesaj pe Facebook din partea Cristinei Lulea care mă anunța că plicul a fost găsit. L-am primit intact. Mulțumesc din suflet domnului Turcu Gheorghe care a găsit si a predat plicul și Cristinei care a fost deschisă și proactivă, gata să mă ajute, ambii angajați ai aeroportului. Vă rămân recunoscătoare. You made my day!”, a transmis Claudia.

„Rugăm pasagerii care găsesc bunuri în aeroport sau în parcare să le predea cu încredere angajaților din cadrul Aeroportului. Vă asigurăm că ajung intacte la proprietari!”, au transmis, vineri, reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*