Politic

Liderul Pro România, Victor Ponta la Timișoara: “Nu am plecat de la PSD ca să ne întoarcem acolo, chiar dacă pleacă Dragnea”

Liderul Pro România, Victor Ponta la Timișoara: “Nu am plecat de la PSD ca să ne întoarcem acolo, chiar dacă pleacă Dragnea”

Victor Ponta, liderul Pro România, s-a aflat vineri la Timișoara. Acesta a venit însoțit de comisarul european, candidat la alegerile europarlamentare, Corina Crețu.

În cadrul unei conferințe de prese, acesta a transmis că este foarte mulțumit de evoluția partidului pe care îl conduce și că la alegerile de săptămâna viitoare, Pro România va obține un scor din două cifre.“Sunt mulțumit că am făcut o campanie curată, decentă. Nu am huiduit pe nimeni, nu ne-a huiduit nimeni, ne-am prezentat candidații, oameni cunoscuți. Sunt mult mai optimist ca în urma cu 6 luni. Atunci nu aveam nici organizații, nici observatori în secții. În Timiș avem acoperite aproape toate secțiile. Sunt încrezător că Pro Romania va obține un scor cu două cifre, peste 10, ca cei care merg în Parlament din partea noastră, fie că e vorba de doamna Crețu, domnul prim ministru Tudose, domnul Leancă, sunt oameni cunoscuți și știu ce au de făcut acolo. Sunt convins că și în Timiș și în Banat, alături de Pro România o să fie mai multe categorii de oameni. În primul rând cei care au votat PSD și ALDE și care sunt dezamăgiți de ceea ce se întâmplă. A fost vorba că facem proiecte, continuăm cu o guvernare bună și când colo, de doi ani și jumătate se luptă doar să îl scape pe Dragnea de înschisoare”, a explicat liderul Pro România, Victor Ponta.

În plus, Victor Ponta a subliniat că nu se va întoarce niciodată în PSD, chiar dacă Liviu Dragnea va pleca de la conducerea partidului: “Nu am plecat de la PSD ca să ne întoarcem acolo, chiar dacă pleacă Dragnea”.

Victor Ponta și Corina Cretu au avut și o întâlnire cu primarii din Grupul de Reformă și Administrație Locală (GRAL).“Am avut o primă întâlnire cu primarii, cărora le-am spus că abordarea mea din ultimii cinci ani a fost în favoarea lor. Sunt absolut convinsă că banii europeni ar fi fost mult mai bine absorbiți în România dacă proiectele ar fi fost stabilite la nivel local și nu la nivel național. Nu avem pretenția ca noi la Bruxelles să știm nevoile dumneavoastră, dar eu ca și comisar european am făcut cât am putut și am aprobat toate proiectele depuse de Guvern. În perioada 2007-2014 am încercat să ridicăm rata de absorbție și am preluat creditele pe proiectele pe care se circulă, cum este și centura Timișoarei, am preluat creditele pe care Guvernul Romaniei le plătea deja către instituții financiare internaționale, Autostrada Soarelui”, a precizat Corina Crețu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*