Social

Donează sânge și mergi la Untold și Neversea!

Donează sânge și mergi la Untold și Neversea!

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Network, inițiată de organizatorii festivalurilor Untold și Neversea, revine!

Organizatorii Untold și Neversea lansează cea de-a cincea ediție a campaniei de donare de sânge, care a mobilizat mii de oameni din România. În acest an campania a început mai devreme și se desfășoară până în 29 iunie.

Ca și în anii precedenți, festivalierii vor putea dona atât la centrele fixe, cât și la caravanele mobile. De această dată, caravana poate fi găsită în nouă orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile vor primi un bilet gratuit de o zi la Untold sau Neversea.

În Timişoara, donarea va avea loc în 25 şi 26 mai, între orele 8-13, în centrul mobil de donare (autocar special amenajat) care va fi amplasat în fața corpului clădirii Electro a Universităţii Politehnice Timişoara.

Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „și eu donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile Untold sau Neversea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*