Economic

Tractoare, animale, preparate de vânat şi multe altele vă aşteaptă la Banat Agralim

Tractoare, animale, preparate de vânat şi multe altele vă aşteaptă la Banat Agralim

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara împreună cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 24 – 26 mai,  în Campusul USAMVBT din Timișoara, Calea Aradului nr. 119,  cea de-a 17-a ediție a expoziției BANAT AGRALIM.

Manifestarea este organizată în colaborare cu Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” – Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Lovrin, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Primăriei Timișoara și al unor asociații profesionale de profil.

TEMATICA EXPOZIȚIEI

AGRICULTURĂ

Maşini și utilaje pentru pregătirea şi prelucrarea solului; Maşini, utilaje pentru semănat, recoltat și procesare primară; Uscătoare, silozuri, transportoare pentru cereale și plante tehnice;Tractoare;  Remorci; Echipamente pentru măsurători terestre și cadastru;Seminţe şi material săditor;Cultura şi protecţia plantelor (îngrăşăminte şi pesticide);  Tehnologii, materiale şi echipamente pentru irigaţii.

CREŞTEREA ANIMALELOR

 Creşterea animalelor de interes economic și de companie, tehnologii, echipamente, furaje și aditivi furajeri;   Medicină veterinară (tratamente, vaccinuri şi medicamente, instrumentar medical de specialitate);  Inginerie genetică.

PRODUSE ECOLOGICE

Producători agricoli;  Producători inputuri.

SILVICULTURĂ ȘI CINEGETICĂ

Utilaje și echipamente forestiere; Material biologic și tehnologii specifice; Trofee cinegetice;Taxidermie; Preparate culinare cinegetice.

INDUSTRIE ALIMENTARĂ ŞI AMBALAJE

Utilaje, echipamente pentru industria alimentară; Dotări şi amenajări de spaţii comerciale; Produse alimentare; Ambalaje şi accesorii; Curăţenie, întreţinere, igienă, protecţie.

CERCETARE , EXTENSIE UNIVERSITARĂ, FINANȚARE

Instituții  de cercetare; Edituri şi distribuitori de publicaţii de specialitate; Servicii bancare și de asigurări; Servicii de turism și agroturism; Servicii de consultanță și accesare fonduri europene.

PRODUSE TRADIȚIONALE

Produse tradiționale alimentare; Mici meșteșugari.

Pe durata desfășurării expoziției, se vor organiza concursuri de echitație și de dresaj canin, demonstrații „în câmp” cu mașini și utilaje agricole, work-shop-uri cu tematică specifică etc.

Program de vizitare: 1000 – 1900. Intrarea este liberă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*