Social

Poliția Locală vă invită la Ziua Porților Deschise

Poliția Locală vă invită la Ziua Porților Deschise
Adora Beauty

Direcția Poliția Locală Timișoara va marca marți, 21 mai, Ziua Poliției Locale din România, sărbătorită în fiecare an de Sfinții Constantin și Elena, organizând deja tradiționala manifestare Ziua Porților Deschise, ajunsă la cea de-a opta ediție.

Polițiștii locali îi așteaptă în „casa” lor pe toți cei care doresc să viziteze sediul de pe str. Avram Imbroane nr. 54, marți, între orele 12.00-14.00. Polițiștii locali vor prezenta cu această ocazie tuturor cetățenilor care vor fi prezenți sala de festivități, sala de sport unde polițiștii locali se antrenează, vor sta de vorbă cu oamenii prezentându-le și atribuțiile polițiștilor locali, rezultatele foarte bune la competițiile sportive, dotarea, motoscutere, bicicletele, segway-urile, autovehiculele cu care polițiștii locali patrulează în teren, vor viziona demonstrații.

Manifestarea s-a bucurat de un real succes în fiecare an, motiv pentru care s-a și decis să se păstreze tradiția și să fie organizată în continuare. Sute de persoane, printre care elevi în număr mare, reprezentanți ai consiliilor consultative de cartier și simpli cetățeni ai orașului ne-au trecut pragul, aflând lucruri noi despre instituția noastră, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*