Social

A început recrutarea pentru admiterea în instituţii militare de învăţământ

A început recrutarea pentru admiterea în instituţii militare de învăţământ

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara desfăşoară, în această perioadă, activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituţii militare de învăţământ.

Locurile scoase la concurs sunt: pentru Academia de Poliţie “Al. I. Cuza” Bucureşti-Facultatea de Jandarmi, 70 de locuri, în specializarea „Ordine şi siguranţă publică” şi 7 locuri în domeniul de licenţă „Drept”, 150 locuri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și 150 locuri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Petru Rareş” Fălticeni.

Se desfășoară, de asemenea, activități de recrutare pentru Inspectoratul General de Aviație, Serviciul de Informații Externe și pentru instituţii de învățământ din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, care pregătesc resurse umane pentru Ministerul Afacerilor Interne, cum sunt: Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” Bucureşti, Academia Tehnică Militară Bucureşti, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanţa, Institutul Medico – Militar Bucureşti, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” și Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanţa.

Condițiile privind participarea la concursurile de admitere sunt postate pe site-ul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara, la adresa www.jandarmeriamobilatimisoara.ro și pe site-urile instituțiilor militare de învățământ menționate.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*