Social

Zeci de amenzi și sute de nereguli constatate de polițiștii locali pe malurile Begăi

Zeci de amenzi și sute de nereguli constatate de polițiștii locali pe malurile Begăi

Polițiștii locali din cadrul Biroului Patrulare Navală efectuează permanent verificări având în supraveghere malurile Canalului Bega, atât cu ajutorul șalupei din dotare, cât și pe jos, în perioadele în care nu se poate patrula cu aceasta din cauza temperaturilor scăzute, pe timp de iarnă.

Polițiștii locali au în atenție atât luarea măsurilor legale în cazul persoanelor care comit contravenții de malurile Begăi, cât și eventualele nereguli care sunt transmise ulterior către direcțiile din cadrul Primăriei sau către instituțiile abilitate în soluționarea lor.

Astfel, de la începutul acestui an, au fost constatate peste 170 de nereguli cum ar fi copaci căzuți în apă, bănci deteriotate, coșuri de gunoi deteriorate, toalete ecologice neigienizate, cabluri căzute, iluminat defect, rampe de deșeuri, indicatoare și grilaje din lemn căzute.

De asemenea, tot de la începutul acestui an, polițiștii locali au dat 76 de amenzi pentru consum de alcool, tulburarea liniștii publice, aruncarea de deșeuri, formarea de rampe clandetine de gunoi. Acțiunile de verificare se alătură numeroaselor acțiuni de igienizare organizate de polițiștii locali aflați în timpul liber efectuate de malurile Begăi, toate acestea având drept scop menținerea unui climat de liniște și siguranță în aceste zone, cu atât mai mult cu cât se intenționează păstrarea integrității investițiilor realizate din fonduri europene.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*