Educație

Elevii timişeni sunt invitaţi de Inspectoratul Școlar să facă „Pași spre carieră”

Elevii timişeni sunt invitaţi de Inspectoratul Școlar să facă „Pași spre carieră”

Inspectoratul Școlar Județean Timiș, în parteneriat cu Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică Timiș și Consiliul Județean al Elevilor Timiș, organizează, în  perioada 16-17 mai,  Târgul ofertelor educaționale „Pași spre carieră”.

În 16 mai, Universitatea Europeană Drăgan își deschide porțile pentru viitorii liceeni din Lugoj și zona înconjurătoare. Tot în 16 mai, la Castelul Nako din Sânnicolau Mare, elevii claselor a VIII-a sunt așteptați să exploreze standurile liceelor din zonă.

La Timișoara, în 17 mai, la Școala Gimnazială nr. 30, liceele și colegiile din oraș vor concura în originalitatea cu care își vor amenaja standurile de prezentare.

Evenimentul va aduce împreună membrii comunității, fie că vorbim despre elevi, părinții acestora, reprezentanții autorităților locale, alți factori implicați în educație. Este oportunitatea unităților de învățământ liceal  din județul Timiș de a-și promova oferta educațională, rezultatele, ethosul și caracteristicile distincte prin materiale promoționale și momente inedite create chiar de către elevii acestora. De asemenea, este oportunitatea elevilor claselor a VIII-a de a face conștient, ghidați de profesorii consilieri, primul pas important spre carieră.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*