Social

STPT lansează un concurs pentru elevii din clasele 0-IV

STPT lansează un concurs pentru elevii din clasele 0-IV

Societatea de Transport Public Timişoara lansează un nou concurs interactiv destinat tuturor copiilor din clasele primare (0 – IV), cu ocazia „Zilei Copilului”. Este vorba despre a doua ediţie a concursului „Armonel”, câştigătorul urmând să se bucure de o plimbare gratuită, pe Canalul Bega, cu unul dintre vaporaşele S.T.P.T., alături de colegii şi prietenii săi cei mai buni, în data de 1 iunie, chiar de Ziua Copilului!

Micuţii care doresc să participe la concurs sunt invitaţi să coloreze planşele publicate pe pagina de Facebook a STPT şi să trimită apoi desenele pe adresa de e-mail muzeu.transport@ratt.ro, termenul limită fiind 20.05.2019. În perioada 21.05. – 28.05.2019, după ce toate desenele vor fi postate pe pagina de Facebook, prietenii micuţilor vor putea vota desenul favorit, câştigătorul urmând să fie anunţat în data de 29.05.2019.

Câştigătorul concursului va beneficia de o călătorie gratuită cu vaporaşul alături de prietenii şi colegii săi, traseul fiind de la pontonul Catedrala Mitropolitană până la Uzina de Apă şi retur.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*