Administrație

Lucrări la mai multe şcoli şi grădiniţe din Timişoara

Lucrări la mai multe şcoli şi grădiniţe din Timişoara

Primăria va începe lucrări de reabilitare la corpul A al Liceului William Shakespeare, acoperiş şi instalaţii, clădirea de pe strada I.L. Caragiale nr. 6. A fost semnat contractul de execuţie. Valoarea lucrărilor se ridică la 284.751,47 lei fără TVA, executant: Zitico SRL, durata: 4 luni.

De asemenea, a fost semnat contractul de execuţie şi au început lucrările pentru reabilitare termică prin montare termosistem pe faţada Şcolii generale nr. 24 de pe strada Brânduşei nr. 7. Valoarea lucrărilor: 409.728,66 lei fără TVA, executant: asocierea formată din GTI SANBOD Construct SRL-lider şi GTI Elcon Construct SRL-asociat, durata: 6 luni.

Sunt mai multe unităţi de învăţământ la care primăria face astfel de reabilitări termice prin montare de termosistem pe faţadă. Aceeaşi asociere a câştigat lucrări similare la Şcoala generală nr. 2 de pe strada Mureş nr. 8, cu o valoare de 339.554,16 lei fără TVA şi o durată de 6 luni şi deja a început lucrările.

Acelaşi tip de lucrări se execută deja la Grădiniţele PP 11 (str. Versului) şi PP 27 (strada Brânduşei). Cele 4 unităţi de învăţământ vor avea, în curând, cu totul alt aspect şi eficiență energetică. Pentru proiectare şi asistenţă tehnică pentru extinderea Corpului C1 de la Şcoala generală nr. 7 de pe Ion Ionescu de la Brad nr.2 a fost semnat contractul de servicii cu firma Conpac Arhitect SRL. Valoarea: 79.700 lei, fără TVA, durata: 60 de zile.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*