Administrație

Robu nu este mulţumit de banii pe care îi primește Timișoara de la Guvern

Robu nu este mulţumit de banii pe care îi primește Timișoara de la Guvern

Nicolae Robu a spus că este anormal ca investiții mari precum stadionul, o sală polivalentă sau centura orașului să nu fie finanțate de la bugetul de stat. Primarul Timișoarei a precizat că îşi doreşte să fie primit într-o audiență de premierul Viorica Dăncilă pentru a discuta această situație.

„Astea se fac cu bani de la bugetul de stat sau din fonduri europene obținute de ministere, că noi nu putem obține aici în Timișoara, de exemplu, fonduri europene pentru centură. Nu se poate, nu ne finanțează nimeni nici sala polivalentă, nici stadion. Și atunci aceste obiective trebuie făcute cu bani de la bugetul de stat. Noi facem un stadion dar mai mic, în Calea Buziașului, facem atât cât putem, facem noi cu resursele pe care le avem”, a declarat Nicolae Robu.

Mitropolitul Banatului a avut o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă, vineri, la Timișoara, când i-a cerut inclusiv finanțare pentru o sală polivalentă de 16.000 de locuri în oraș.

Premierul Dăncilă nu s-a întânit cu primarul Nicolae Robu, iar acesta a declarat că așteaptă o altă ocazie pentru a cere finanțări pentru proiectele mari ale Timișoarei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*