Politic

Mai multe secții de votare din Timișoara și-au schimbat locația

Mai multe secții de votare din Timișoara și-au schimbat locația

Mai multe secții de votare din Timișoara și-au schimbat locația. Alegătorii din Municipiul Timişoara pot să verifice secţia de votare unde vor vota la alegerile europarlamentare din 26 mai  2019 accesând site-ul www.primariatm.ro, secţiunea “Alegeri europarlamentare 26 mai 2019 /Delimitarea secţiilor de votare din Municipiul Timişoara”, precum şi înscrierea în listele electorale permanente la secţiunea: https://www.registrulelectoral.ro/sectiunea_publica.html.

În scopul bunei desfăşurări a alegerilor europarlamentare  informăm alegătorii din Municipiul Timişoara cu privire la modificările efectuate la delimitarea secţiilor de votare, faţă de alegerile precedente, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Conform Dispoziției nr.488/24.04.2019 a Primarului Municipiului Timișoara;

Următoarele secţii de votare şi-au schimbat sediul faţă de alegerile precedente, după cum urmează:

  1. Secţiele de votare nr. 5, 6 și 7 de la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau – Corp clădire Școala cu clasele I-IV din P-ța. Unirii , nr.7 s-au mutat la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau din Str. Gheorghe Lazăr,  nr.2 .
  2. Secţiile de votare nr. 15, 16 și 17 de la Fundația Ioan Slavici , din Str. Ion Ionescu de la Brad, nr.15 s-au mutat  la Şcoala Gimnazială nr.7 Sfânta Maria din Str. Ion Ionescu de la Brad,  nr.2.
  3. Secţiile de votare nr.157 şi 158 de la Grădinița nr.19 str. Martir Vasile Balmuș (Luminii) nr.22,  s-au mutat la Școala Gimnazială nr.30 din Str. Aștrilor,  nr.13.
  4. Secţiile de votare nr.163 și 183 , 184 (care dupa renumerotare au nr. 164 și 165) de la Colegiul Tehnic Energetic Regele Ferdinand I, Str. Renașterii, nr.24/A, s-au mutat la Liceul de Arte Plastice (fostul Grup Școlar Tudor Tănăsescu) din Str. Lorena, nr.35.
  5. Secţiile de votare nr.205 şi 206 de la Telekom România Communications str. Torac, nr.45-47,  s-au mutat la Școala Gimnazială nr.1 din Str.Comănești,  nr.3.

Urmare a modificărilor efectuate, alegătorii de pe următoarele străzi votează după cum urmează:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*