Eveniment

Descinderi la sediile unor cabinete medicale

Descinderi la sediile unor cabinete medicale
Adora Beauty

În această dimineață, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat două percheziţii pe raza localităților Brestovăț și Topolovățu Mare.

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals privind identitatea.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unui bărbat, de 58 de ani, bănuit că, în perioada 2015 – 2018, ar fi reținut fără drept cardurile de sănătate ale mai multor persoane, în scopul raportării și validării unor servicii medicale și completând registrele de consultații cu date presupuse nereale. Mai exact, cadrul medical a decontat consultații in caz de boala pentru anumite afectiuni și prescripții medicale fara că acestea sa fie efectuate în realitate și fără știința pacienților.

În cauză a fost pus în aplicare un mandat de aducere, o persoană fiind condusă la sediul poliției pentru audieri.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 151 de carduri de sănătate și 18 registre de consultații necesare documentării activității infracționale a celui în cauză.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activității infracționale a bănuitului, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

               

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*