Life-style

40.000 de oameni s-au bucurat la Timișoara de experiența The Carnival

40.000 de oameni s-au bucurat la Timișoara de experiența The Carnival
Adora Beauty

The Carnival a adunat la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, între 10 și 12 mai, 40.000 mii de persoane, devenind astfel cel mai mare eveniment de acest gen din Banat. Oamenii s-au bucurat de muzică live și de mâncare stradală delicioasă, totul într-o atmosferă relaxată și într-o locație inedită.

În cele trei zile de festival, pe cele trei scene au urcat unii dintre cei mai îndrăgiți artiști atât din țară, cât și din străinătate precum: Morcheeba, NouvelleVague, AsianDub Foundation Sound System, Vama, Subcarpați, Golan, DJ Vadim și mulți alții. În total, oamenii s-au bucurat de 24 ore de muzică live. Francezii de la NouvelleVague au fost cuceriți de atmosfera prietenoasă și de publicul pe care l-au întâlnit la Timișoara.

MélaniePain, NouvelleVague: „Festivalul e frumos, atmosfera e prietenoasă, sunt oameni cu copii, cu animale de companie, sunt aceste food truck-uri drăguțe cu mâncare bună. Suntem foarte fericiți că suntem aici și ne-ar plăcea să revenim. Ne simțim foarte confortabil pe scenă, oamenii simt energia noastră, le place stilul nostru, felul în care dansăm, umorul nostru franțuzesc și simțim o conexiune foarte frumoasă cu publicul.”

Britanicii de la AsianDub Foundation SoundSystem au rezumat întreaga lor experiență pe scena The Carnival printr-un mesaj scurt: „Te iubesc, Timișoara!”

The Carnival a adus pentru prima dată la Timișoara un nou concept de festival. Într-o atmosferă relaxată, într-o locație surprinzătoare, participanții la eveniment s-au bucurat de momente de street performance susținute de acrobați și animatori și de spații special amenajate pentru copii în care au avut loc ateliere creative. De asemenea, 50 de food truck-uri au întregit experiența The Carnival cu mâncare savuroasă din 10 bucătării internaționale.

După Timișoara, The Carnival ajunge din nou la București, între 6 și 8 septembrie, la Romexpo.

Friends Arena

Un comentariu

  1. Daniel

    A fost o teapa si o frauda de proportii – line-up fake si artisti care nu au mai aparut

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*