Life-style

Unde vor fi cazați artiștii prezenți la DISKOteka. Sală de cinema, special amenajată pentru vedete

Unde vor fi cazați artiștii prezenți la DISKOteka. Sală de cinema, special amenajată pentru vedete

Sunt celebri, au făcut istorie și au încântat milioane de tineri cu vocile lor. Au lăsat în urmă o moștenire de necontestat și au marcat pentru totdeauna muzica disco și influențele din cluburile din toată lumea. Nume ca Modern Talking, La bouche, East 17, Alphaville, Boney M, Nana, Sabrina, Lian Ross, CC Catch, Ace of Base și mulți alții care au marcat generații întregi cu muzica lor, vor concerta la Timișoara între 31 mai și 2 iunie în cadrul celui mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor `80-`90, DISKOteka Festival.

Vedetele au cerințe care de care mai specifice când vine vorba de backstage sau hotel, dar și de meniuri servite și băuturi.

Toate celebritățile au avut ca pretenție principală cazarea la hotel de 4 stele pentru ei și întreg stafful lor, de la bucătari personali până la make up artists și șoferi personali.

Cei peste 50 de artiști care vor încânta publicul la DISKOteka Festival între 31 mai și 2 iunie vor fi cazați la Hotel Timișoara, chiar în centrul orașului, într-un decor luxos, care beneficiază de toate facilitățile necesare unei șederi deosebite.

Pentru eveniment a fost contractată o firmă de pază, care va asigura securitatea artiștilor, dar și a staff-ului lor. Astfel, în cele trei zile de festival, Hotel Timișoara se transformă într-o adevărată cetate fortificată de pază dublată, accesul în incintă fiind permis doar în baza unui act de identitate și cu confirmare prealabilă.

Camerele și apartamentele luxosului hotel au fost special amenajate, în concordanță cu lista de cerințe ale artiștilor, ce a fost trimisă cu multe luni înainte de eveniment. Pentru a se asigura că totul este în parametri, organizatorii evenimentului au lucrat cu o cunoscută firmă de decorațiuni interioare pentru a aranja fiecare cameră în parte, pentru a fi pe placul „locatarului”

 „Avem aranjamente florare speciale, peste 10 tipuri de așternuturi și prosoape, mobilier adus special pentru anumiți artiști, dar și o echipă întreagă de maseuri, kinetoterapeuți, avem 7 make-up artiști și tot atâția stiliști care sunt pregătiți să stea la dispoziția invitatilor”, transmit organizatorii.

Bar de cocktailuri și bucătari externi

Restaurantul hotelului va fi de asemenea pregătit pentru a găzdui invitații celebrii care îi vor călca pragul. Astfel, cinci bucătari externi vor sta la dispoziția artiștilor în cele trei zile de Diskoteka, pentru a le încânta acestora din urmă papilele gustative cu tot felul de preparate delicioase.

În ceea ce privește băuturile alcoolice și sucurile, va exista inclusiv un cocktail bar în incinta hotelului, unde se vor putea servi cocktailuri exotice preparate cu atenție de barmani talentați.

Un număr impresionant de băuturi alcoolice fine, precum șampanie, whisky, cognac, dar și vinuri de peste 20 de ani vechime, a fost comandat special pentru ocazie.

Oaspeții se vor putea bucura și de o sală de fitness, dar și de o sală de cinema, special amenajată pentru artiști.

DISKOteka Festival, cel mai mare eveniment din Europa dedicat muzicii anilor `80 și `90, va avea loc la Timișoara între 31 mai și 2 iunie și va reuni cei mai mari artiști care au influențat generații întregi pe ringul de dans.

Toate detaliile și noutățile care apar pe parcurs pot fi urmărite pe site-ul festivalului – diskoteka.ro –  și pe pagina de facebook dedicată evenimentului – facebook.com/events.

Sursa: diskoteka.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*