Economic

INCUBOXX gazduieste o noua editie a Conferintei PrBeta

INCUBOXX gazduieste o noua editie a Conferintei PrBeta

În zilele de 16 și 17 mai, la Timișoara se desfășoară cea de-a 9-a ediție a Conferinței Prbeta, cu tema: “POWER OF THE PEOPLE”. Anul acesta, singura Conferință regională de comunicare dedicată industriilor creative se desfășoară la INCUBOXX.

Evenimentul include  o secțiune special dedicată business-urilor mici sau celor aflate la început de drum, pentru a le ajuta să acceseze mai ușor canelele de comunicare potrivite cu serviciile și produsele pe care le oferă.Ca în fiecare an, evenimentul se desfășoară în două zile consecutive, prima fiind dedicată prezentărilor, discursurilor și discuțiilor susținute de specialiști. A doua zi include 4 workshop-uri, care au ca scop aprofundarea cunoștințelor dobândite în prima zi a evenimentului.Mai multe detalii despre speakeri, workshop-uri și program sunt disponibile pe site-ul evenimentului: http://prbeta.ro/comunicare.Costul biletului pentru prima zi de eveniment este de 149 lei. Fiecare workshop costă 99 lei.

Până la finalul acestei săptămâni, se desfășoară o campanie care include biletul la prima zi a evenimentului și un workshop la alegere la prețul de doar 149 lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*