Social

Consumul de alcool, scandalurile și cerșetoria le fac probleme polițiștilor locali în piețe

Consumul de alcool, scandalurile și cerșetoria le fac probleme polițiștilor locali în piețe

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor acționează zilnic atât pentru desfășurarea unor activități de comerț în mod legal în piețe, dar și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice în perimetrul acestora.

Astfel, de la începutul acestui an, polițiștii locali au aplicat 228 de amenzi unor persoane care au consumat băuturi alcoolice, au tulburat liniștea publică, au apelat la mila publică, au adresat injurii și au săvârșit în public gesturi obscene, toate acestea creând disconfort cetățenilor care s-au aflat în piețe la cumpărături.

Pe locul întâi la astfel de probleme se clasează Piața Timișoara 700, cu peste 100 de sancțiuni contravenționale, urmată de Iosefin și Badea Cârțan, în celelalte piețe mai mici fiind înregistrate mai puține probleme.

Polițiștii locali vor continua să acționeze și pentru luarea măsurilor legale în astfel de cazuri, pe lângă neregulile legate de comerț, pentru a asigura un climat de liniște și siguranță celor care trec prin aceste piețe sau merg la cumpărături.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*