Life-style

The Carnival vine la Timișoara!

The Carnival vine la Timișoara!

Food truck-urile tale preferate se adună la Muzeul Satului Bănățean, între 10 și 12 mai, pentru a lua parte la cel mai mare festival gastronomic din Europa într-o locație neașteptată. Bucură-te de un răsfăț culinar căruia nu-i poți rezista, asezonat cu muzică pentru toate gusturile și un line-up de senzație!

Timp de 3 zile ia parte la o experiență unică, undezeci de vendori te poartă într-o călătorie gastronomică…la muzeu! Aici ne găsești cu burgeri suculenți, cei mai buni wurști la grătar, sandwich-uri de ținut minte, pulled pork afumat în cuptor, servit în chiflă pufoasă, tacos & burritos ca la mama lor mexicană, paella de pe coasta de est a Spaniei, grills & barbeques și deserturi de nerefuzat. Yummy!

Pentru că mâncarea bună merge neapărat cu muzică de calitate, atmosfera este completă doar cu un playlist pentru toate gusturile. Morcheeba se întoarce pe scena de la The Carnival și dă tonul distracției alături de DJ Vadim, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation Sound System, Vama, Subcarpați, Golan și mulți alții. Așadar, te așteaptă trei zile de neuitat alături de artiști locali, dar și din afară pe ritmuri de trip hop, rock, folk rock, downtempo, electro și bossa nova ce vor scrie istorie pe scena de la Timișoara.

Food truck-uri pline ochi cu mâncare, concerte de neuitat și un show garantat, promisiunea de la Timișoara Street Food Carnival! Bucură-te de o experiență street food într-o locație surprinzătoare.

Informații despre eveniment găsiți pe site-ul http://www.thecarnival.ro și pe pagina de Facebook.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*